Уважавам актьори, които – въпреки, че са тъпи като градински пън – не изпитват особена свян да кажат истинското си мнение за някои неща. Марк Уолбърг е един от тези диваци, които са непукисти до мускулите на бицепса си и говорят това, което мислят, без особена цензура. На пресконференция, промотираща новия му филм „The Fighter“, в който Уолбърг си партнира с отново заслабналия Крисчън Бейл, актьорът е изцепил истината за предпоследния филм на индийското орехче М. Найт Шаямалан и то по доста грубичък начин.

В процеса на разговор за това колко е секси Уолбърг, пичът е споменал за участието си в един „тъп“ филм, чието име няма да изрече, но след кратка и не особено настървена атака с въпроси от страна на журналистите, Маркъс се е предал по-леко и от преследвана кокошка, признавайки че „Явлението“ е смучел яко. И за да не бъде голословен, мускулестия актьор е допълнил философски: „Шибаните дървета, човече, растенията! Заеби! Не може да ме вините, чи исках да играя учител. Поне не играх ченге или бандит.“

Шибаните дървета са навсякъде. Дори и в Холивуд. Лично аз се радвам, че Уолбърг е имунизиран от актьорското лицемерие и не се чувствува длъжен да възхвалява човека, който почти блокира кариерата му. Друг е въпросът, че през последните месеци самият Шаямалан има особени трудности да не бъде плют по всяка една медия, така че Уолбърг в момента просто се гаври с индийски труп. В този ред на мисли, очаквам и изявление от Джаксън Ратборн, който – барабар Петко с мъжете – да изсипе няколко гневни изречения по адрес на „Последния Повелител на Въздуха„.

In other news, вижте новата визия на Крисчън Бейл и посетете тоалетната за една заслужена vomit сесия. Бейл има навика да отслабва и да се напомпва за всеки втори филм, но това вече е прекалено за всеки любител на естетиката.