Утре е световната премиера на „Трансформърс 3” /баш на Петровден ли бе, аланкоолу?/ и клюкините от звездния му каст продължават да бълват като облаци прах от исландски вулкан. Най-актуалната такава е изказването на Шая Лебоф, разкриващо една мръсна /но отдавна подозирана/ тайна за „колегиалните” отношения между него и Мегън Фокс, които явно са прескочили преградата на платоничността още преди четири години.

По време на интервю за списание Details, Лебоф е обяснил, че искрите са прехвърчали по време на снимките на първия „Трансформърс” и те не идвали от триещата се по земята ламарина на Бъмбълбий, а дълбоко от романтичната душица на Шая. Двамата с Фокс са прекарали кратко време в хоризонтални гърчове заедно, за което явно никой извън постелята им не е знаел досега. От списанието обаче бързо са му го начукали с въпроса дали по онова време Фокс е била гадже на настоящия си съпруг Браян Остин Грийн. /awkwa-a-a-ard!/ Шая е вперил поглед в бъдещето и е отговорил следното: „Не знам, човече. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Не знам. Беше каквото беше.” Точно така, повторил е фразата „не знам” дванадесет пъти последователно – някой май го е страх от мускулеста вендета, а?

They are so cute. I want to rape them both. (blush)

Представителите на Мегън нямат коментар относно изказването, но понякога в Холивуд мълчанието си е едно смирено признание, така че думите в случая са излишни. Но пък няма как да виним Фокс, че не иска да потвърди аферата си – коя нормална жена би се надупила пред Лебоф и после разказвала гордо за това. Самият Шая явно е бил on fire по време на интервюто, защото е признал, че е извършил креватен нокаут и върху партньорката си от „Трансформърс 2” – Изабел Лукас. „Мисля, че нито един от нас не беше влюбен. Просто експериментирахме или нещо такова.” Интересно с какво точно са експериментирали – с играчка Оптимус Прайм в задника на Шая или с кашон върху главата му, за да не се отвращава Изабел. Така или иначе, изводът е един – Шая е голям ебач и спи с всяка жена, която пресече пътя му на снимачната площадка. Тялото ми ще се пръсне от благородна завист, повярвайте.