Както всяка година, най-доброто нещо на американската Суперкупа са трейлърчетата на горещите заглавия, които се пускат по време на рекламните паузи. Ето и трите най-добри от тях:

„Джон Картър” – не знам дали получихте memo-то, но Джон Картър е от Марс и с него шега не бива, защото освен че е супер красив и мускулест, може да скача високо, по-високо, най-високо и за негов късмет – на Марс има хуманоидна принцеса, с която да се секснат и заживеят щастливо ever after. Не вярвах, че филмът може да падне по-ниско в очите ми, но ето че трейлърът си свърши работата перфектно.

„Боен кораб” пък страда от синдрома „много искам да бъда Трансформърс” и показва нови зрелищни кадри на военни срещу робони, хвърчащи извънземни топки и някаква певица, която стреля с оръдия на труда. Джон Картър явно се е повърнал от Марс, защото в главната роля тук отново е Тайлър Кич. Отделно от това, филмът е правен по детска настолна игра и ако си мислите, че сюжетът ще е инфантилен, значи сте прави. Да се надяваме поне, че Питър Бърг може да снима по-кохерентен екшън от Майкъл Бей.

„Отмъщачите” бе най-очакваният трейлър на Суперкупата, но след като го изгледах, не мога да си обясня защо. Е, има там разни ефекти, разни експлозийки, героични погледи и хумороидни лафове /най-добрият от които е на стендъп комика Тони Старк/ и със сигурност само тази една минута ще доведе милиони фенбойчета до внезапни еякулации, но все още не мога да проумея защо възрастен човек би се жертвал да гледа нещо подобно, освен ако не очаква голи сцени със Скарлет Йохансон. Определено няма да ги получи, така че по-добре да насочи вниманието си към по-сериозни сюжети, като например този на „Чип и Дейл”.