Актрисата обяснява чрез езика на тялото как е станала известна

До тази сутрин искрено вярвах, че Шаран Стоун лежи в някоя холивудска канавка, починала от свръхдоза или от каквито свръх неща си почиват напоследък звездите, за да получат внимание. Новината обаче ме свари неподготвен, понеже разбрах, че г-жа Стоун не само не мисли да се отказва от киното, но и вече е подписала договор за още един сексуално нагнетен трилър, наречен „Привързване”.

Ако бяхме началото на 90-те, щях да й кажа Bring it on, bitch!, но тъй като от известно време кожата на Шаран получи мисия да се отвисва на юг, а гръдните й форми бяха напълнени с всевъзможни субстанции, за да изглеждат като тези на Камелия, не съм напълно убеден дали ще ми е приятно да я гледам по организъм на дърти години. Не че жената няма нужда от едно ритуално завръщане към славата /горката собственоръчно изкопа гроба на кариерата си с „Жената-котка”, а после се самозарина в него с „Първичен инстинкт 2”/, но не мисля, че секс-о-риентираните филми са подходящи за напредналата й възраст. Сигурно Шаран е склерозирала и вече е забравила, че не може да играе – преди не можеше да играе облечена, а сега дори и да играе съблечена, на никой вече не му дреме. Не всяка може да е Хелън Мирън, очевидно.

Режисьорът също изглежда изненадан, че Шаран Стоун ще участва. Друг е въпросът що за филм да се очаква от някой, който прилича на кръстоска между бездомно псе и Мойсей

Според THR, сюжетът на трилъра ще се центрира около омъжена баба, която има еднократна секс-среща със студент, но после същият този геронтофил започва да я притеснява, да следи семейството й и да излиза с дъщеря й. Някакви такива битови драми ни обещава режисьорът Тони Кей /предишният му филм се наричаше “Detachment”, а сега ще прави “Attachment”, усещате ли нещо странно?/, който ще се наложи да поработи много върху осветлението и филтрите, за да ни покаже Стоун като все още достойна за любене женица. Не знам за Вас, но съдейки по сипопсиса, имам някакво смътно чувство, че вече съм гледал този филми, докато се наричаше „Клои” и даже тогава ми се стори тъп. Само дето там ме забавляваха циците на Аманда Зайфрид, а тук ще ме забавляват някакви 54-годишни отпуснати телеса с клинично нездрав вид. Нямам идея колко отчаян трябва да е бил съответният студент, че да е позволил съешаване с героинята на Стоун, която най-вероятно е с 30 лазарника по-напред в живота от него, но най-вероятно го е сторил след злоупотреба с алкохол и без да съумее да осъзнава действията си. В този случай е напълно нормално да са му избили чивиите и да се е превърнал в stalker, щом се е събудил на заранта и е намерил до себе си хъркащо туловище с неясен произход и осезаем аромат на пръст. Голите снимки на „Привързване” започват през април, а дотогава Стоун може да започне да преглежда сценарии за следващия си проект, като например еротична драма за старчески дом, в който героинята й извършва полови услуги на персонала срещу чисти памперси.

Това не е кадър от новия сезон на „Живите мъртви“