Навън обстановката е приятно снежна, така че е напълно на мястото си да пусна нещо снежно бяло, в случая – втория официален трейлър на „Огледалце, огледалце” на Тарсем Сингх. Ако сте пропуснали първия трейлър, трябва да уточня, че това е една от двете версии на приказката за Снежанка, които излизат тази година с разлика от 3 месеца. /другата е малко по-„здрачна”/

В „Огледалце, огледалце” имаме задължителните герои на братята Грим, но те са видимо изменени, осъвременени и карикатуризирани до пълен припадък. Този аспект може да стресира много от зрителите, които очакват поредната тривиална и предвидима притча за принцове и принцеси, но идеята на Тарсем е да промени изцяло представите ни за приказката и да я направи умишлено самоиронизираща се и открито пародийна. В момента коментарите и за двата трейлъра клонят от „филм за деца” до „пълен боклук”, но това са изказванията на хора с капаци, вместо слънчеви очила. Истинската цел на Сингх е да бъде различен и отново го постига, макар и наблягайки повече на абсурдния хумор, за разлика от останалите му произведения, където наблягаше само на абсурда.

В „Огледалце, огледалце” малката пикла Снежанка бива набедена за мис Вселена от някаква мебел и злата Кралица се решава да я усмърти, но вместо това – любовта надделява и Снежанка се заиграва с местния принц Чарминг. Като се има предвид, че в главната роля е Лили Колинс, филмът може би трябваше да се казва „Вежда, вежда”, но явно реалността би отвратила доста челяд. В ролята на Ийвъл Бич е Джулия Робъртс, а в ролята на атлетичното мъжко е Арни Хамър, който наскоро бе заловен с марихуана, което показва защо е приел ролята тук – бил е в делириум, докато е чел сценария.