Време е за още малко простотия от Холивуд, този път от семейно естество. Първите дни на новата година са били доста интересни за г-н Дейвид О. Ръсел /режисьорът на „The Fighter”/, който се е заплел в мрежата на извратен скандал, комбиниращ в себе си фамилната драма и инцеста. Знам какво ще кажете, в Холивуд това е ежедневие. Така е, но не и когато става въпрос за транссексуален урод.

Никълъс Пелокин

Говоря за 19-годишния племенник на Ръсел – полу-мъжът, полу-жена Никълъс Пелокин, който е син на доведената сестра на Ръсел. /замириса ли Ви на латиноамериканска теленовела?/ Младият транс е обвинил чичка си, че го е докосвал по срамотиите и е барал новообразуваните му от хоромоните цици. И то не кога да е, а по време на упражнение във фитнеса, където всички знаем, че едно грешно движение често води до неловки хомо-изживявания. В случая обаче, Пелокин твърди, че той и Ръсел са си тренирали спокойно, когато изведнъж чичото решил да помогне на племенника си и като добър роднина, започнал да го докосва по Онези Органи. Как точно е смятал, че му помага, нямам идея – може би е мислел, че стимулирането на циците влияе на стягането на коремните плочки. Каквото и да е, първоначално Пелокин не възразил на този дързък акт /що за малка кучка?/, но впоследствие признал пред майка си, че чичо му го е омърсил.

Ръсел обяснява на полицията какъв захват е използвал

Според The Warp, Пелокин все още не е преминал операция за смяна на пола и за момента е горд притежател на чифт цици и чифт топки, така че чатала му не е за пипане, затова Ръсел е избрал по-хетеросексуалния вариант и е намачкал малко крехка женска гръд. Полицията е била извикана незабавно и Ръсел е бил прибран за разпит от служители на CSI. Той изрично отрича подобни обвинения и твърди, че Пелокин се държал/а/ много провокативно по време на упражненията и сам/а/ му се предложил/а/, канейки го да докосне циците му/й, тъй като според него/нея „едната била по-малка от другата“. Кой чичо би издържал на подобна покана? Като добър самарянин и на принципа „щом няма кръвна връзка, няма проблеми”, 53-годишният Ръсел е поел циците в свои ръце и е дал експертното си мнение, че стават. В крайна сметка, още не е ясно кой какво е пипал и дали циц-о-теста е бил по взаимно съгласие, но подобни случаи са си голям резил, който и филм да си режисирал, а камо ли посредствена шитня като „The Fighter”. Съмнява ме само, че Пелокин просто иска да стане известен и е избрал най-лесния вариант – добре знаем, че никой не става популярен в Холивуд, ако не е бил сексуално малтретиран като малък.