„Мъже в черно III” е филм, който не очаквам с особен интерес. Всъщност, за да бъда обективен, с по-голям интерес очаквам да си изчистя пъпа, отколкото да го гледам на кино. Днес излезе първият му трейлър и след него мога да заключа, че сега очаквам филма даже с по-малък интерес, ако изобщо това е възможно.

В главните роли отново са дуото Тъпака и Дъртака, респективно Уил Смит и Томи Лий Джоунс, а на режисьорското столче пак се разлива тлъстият гъз на Бари Зоненфелд и неговата циркаджийска визия. Сюжетът не го разбрах много, защото явно включва пътуване във времето, а това ми е трудна тема още от детските години. С едно изречение, нещо се случва и Тъпака трябва да се върне в миналото и да работи с младата версия на Дъртака, изиграна от новото попълнение – Джош Бролин. Както винаги, това е особено трудна история за скалъпване от сам индивид, затова и сценаристите на филма са цели четири, с общ сбор от 2 ½ мозъка. От трейлъра изглежда, че основната тежест/слава ще се падне на Смит, докато Джоунс ще остане в сянката на напредналата си възраст, което изобщо не ме кара да се радвам, защото Уил Смит ми е неприятен като актьор, като певец и най-вече – като същество.  Всяка реплика, излизаща от устите на този т.нар. „Принц на Бел Еър” наранява ушните ми канали и искрено се надявам да не реши да пее и в саундтрака, защото тогава има голяма вероятност да получа някакво възпаление.

Иначе, в „МВЧ3” отново ще се флашват разни метални дилдота с червени лампички, отново ще се слагат гъзарски слънчеви очила през нощта и отново ще се разчита на абсурдни интеракции с още по-абсурди извънземни разуми. Бих предложил на Смит да кастне Джейдън в ролята на извънземно – детето няма да има нужда от много грим, а и джобните му ще нараснат с няколко хиляди, с които да си купи рапърски потници. „Мъже в черно III” ще очерни екраните догодина и тъй като имаме тройка в заглавието, ще имаме тройка и в измеренията.