Тази новина е изключително глупава, но тъй като няма нищо по-интересно, а и винаги се забавлявам, когато рошавото еврейче Шия бива ритано, ще я споделя с Вас. Проблемът е, че ритането не е в преносен, а в болезнено буквален смисъл и е свързано с поредния звезден побой. За разлика от казуса с нарязания Шон Бийн обаче, Лебоф-ът не е реагирал чак толкова геройски и се е потъркалял малко по тротоара, като този път не са го гонили роботи, а някакъв гол до кръста плондер.

Звучи като сюрреалистичен кошмар и донякъде е бил точно такъв, поне в телешките очи на отново брадясалия Шия, който не е очаквал, че полугола и неестетически окосмена свиня ще го събори на земята пред очите на няколкото му фена. Ала това наистина се е случило пред нощен клуб във Ванкувър миналата седмица, където нашето момче ходило да запива след снимки. По данни на очевидци, Шия и въпросното същество са се скарали още на бара и е трябвало да бъдат изритани от охраната. Навън в нощта разпрата е преминала на следващото ниво – озверен като наднормен Хълк, незнайният противник на Шия демонстративно е разкъсал тениската си, за да покаже телесното си съвършенство и опиянен от гледката, Лебоф не е съумял да отвърне на атаката. Все още се чудя какво ли може да е породило този изблик на агресия от страна на извършителя. Дали е бил негов почитател, решил да накаже актьора, заради отказа му да участва във вече подготвящите се „Трансформърс“ 4 и 5, или обратното – бил е почитател на Том Харди и е решил да защити честта му, тъй като само преди няколко месеца Шия се ежеше пред медиите, че е шибнал Харди по подутите устни на снимките на „The Wettest County in the World“. /спокойно, никой не му се върза/

Както винаги, задължителният добър самарянин е имал честта да запише видео от кулминацията на зрелищната схватка, макар и не точно в най-интересната й част. След просването на Шия, група негови приятели, които предполагам играят ролята на „антуража” му, го задърпват настрани, призовавайки го да се успокои. Лично аз не виждам какво можеше да направи Шия, дори и да не го бяха спрели, освен драматично да изреве към небето: „Оптимууууус!” с надеждата някое желязо да го спаси отново. /то май наистина така става – обърнете внимание на първите секунди от клипа, където виждаме човек с алуминиеви патерици, притичващ се да помогне на поваления младеж/ За щастие обаче, в реалния живот актьорите също биват наплясквани, когато са непослушни, а всички знаем, че Шая е едно доста непослушно актьорче.