Познайте кой е „варваринът“ на тази снимка

Време е за малко съсухрена плът. Всички знаем, че палавият спортист Арнолд Шварценегер инвазира родните ни краища преди няколко дни за снимките на „Непобедимите 2” и доведе до преждевременна еякулация повечето публични личности. Визитата бе раздута до такъв грандиозен мащаб, сякаш на гости ни идва самия Хищник и донякъде беше наистина така, като се има предвид, че визията на Шварценегер беше доволно извънземна, но в лошия смисъл. Повечето посрещачи тайно се скупчваха около Арнолд с надеждата да го докоснат и удовлетворят гениталния си трепет по губернатора. Циркът беше пълен, тъй като го бяха наобиколили хора, имащи нулева връзка с киното /непобедимия Б. Борисов и неграмотния Хр. Стоичков/, ала това е защото и двамата имат горе-долу същото ниво на его, като Терминатора.

За да бъдат нещата още по-първобитни се премина към размяна на дарове за умилостивяване на божеството – Шварца получи някакво пищовче от Априлското въстание, с което да си пръсне черепа, ако жена му не се върне при него, а бате Бойко се сдоби с масивния меч на Конан. /но от „Конан Българина„, разбира се – Арнолд не е толкова изкуфял, че да му подари меча от оригинала/ По време на срещата на върха, Шварценегер не спря да се усмихва, което превърна лицето му в още по-ужасяваща гледка. Ако този тип участва в хорър за вилнеещ психопат, най-после ще спечели Оскар, вярвайте ми. Опалянка, извинявам се, той вече участва в такъв – наричаше се „Батман и Робин”, само дето вместо Оскар там си счупи кариерата. Освен австрийския културист, в България пристигнаха още бая народ, като например дядо Норис, котаракът Силвестър и секси чичо Уилис. Те ще се надпреварват в това кой е по-по-най с надеждата никой от тях да не получи инфаркт по време на снимките. За щастие, този път Сталоун е преглътнал мачовщината си и е подарил режисурата на Саймън Уест /”Con Air”/, което означава, че филмът вече е с една класа над „Непобедимите 1„. В момента снимките усилено текат и губернаторът постна кратко, но съдържателно туитче, в което твърди: „Прекарвам си фантастично със Слай и Брус в България!” По това, което се вижда на снимката е прав, защото докато останалите са с плътни дрехи заради октомврийския кърч, Арнолд е с вярната си хавайска риза за купони. Сталоун до него е с типичния си полу-идиотски поглед на анаболист и предвидливо е кръстосал буците си, за да прикрие грозните вени по тях. Уилис пък явно е объркал сценария и е мислел, че снимките са в пустинята Сахара, защото изглежда като булка на бедуин.

Като споменах името на Бруса, трябва да Ви кажа, че вече има официална дата, сюжет и заглавие на „Умирай трудно 5”. Филмът ще се вика „A Good Day to Die Hard” /прочетете го отново, има някаква поезия в него/ и е насрочен за премиера на 14.02.13. /точно така, на връх Св. Въльо/ Режисьор е Джон Мур /”Max Payne”/, а сценарист Скип Уудс /“X-Men Origins – Wolverine„/ и ако все още смятате, че от проекта ще излезе нещо смислено, значи сте единствените, които смятате това. Сюжетът на „AGDDH” премества Джон Маклейн в Русия, където той и синчето му ще се борят срещу славянски тероряга, като цитирам: „father and son McClane must work together to keep each other alive and keep the world safe for democracy.” Ех, тая пуста демокрация! Добре че са членовете на сем. Маклейн да я пазят, иначе не знам какво щяхме да правим. И така, „Expendables 2” се снима в момента и тепърва ще има още доста клюки от площадката му, а аз мисля да кандидатствам в ролята на статист, защото ако някой трябва да ме застрелва, по-добре да го стори истински екшън герой.