I can`t stand the beautifulness in this shit!

OH MY FUCKING GOD! Дълго може да се дебатира дали това е най-великолепният трейлър на месеца, но аз определено мога да потвърдя, че е най-великолепният такъв за всички времена. В него е събрано всичко нужно на един филм, за да е интересен – вампирски сватби, медени месеци, агресивни сексове и родилни мъки. След тийзърчето /тук/ и първия трейлър /при който изпаднах в принудителен несвяст, та да не се налага да го гледам/ е време да се насладим на поредната доза приказна красота, подарена ни от клана Кълън и тяхното ново попълнение – булката с измъчени яйчници Бела.

Ако можете да задържите дъха си за 2 минути е хубаво да го направите сами, защото трейлърът така или иначе ще Ви го спре с омайващата си фееричност и романтична пъстрота. Всичко е толкова хубаво, че когато видях свръхестествено мъжествения Едуард да чака изгората си на сватбения подиум, някаква много малка част от мен пожела да съм на нейното място. За да го удуша и веднъж завинаги угася този противен блясък в очите му. След сватбата следва меденият месец, където двамата бракувани най-после съединяват отдавна желаните си срамотии, но големият Едуард прави грешката да не облече малкия Едуард с подходящото гумирано защитно облекло и не-мъртвите му сперматозоиди инвазират крехките органи на Бела. Небрежността обаче си е струвала, тъй като според него това била „the greatest night of his existence”… Силни думи, особено казани за жена, която никой нормален мъж не иска, та й се налага да търси оплождане сред окултните твари.

Едуард е изненадващо активен в този трейлър – предполагам защото последното, за което един 100 и кусур годишен вампир си мечтае, е да сменя кървавите пелени на току-що изродено бебе. Семейството му обаче идва на помощ, обяснявайки че плодът на Бела е твърде злокобен и отхвърля тялото й, а това означава че някой от светещите мъхове най-после ще умре в мъки. Джейкъб също е на линия, готов да защитава селската мръхла, въпреки че тя три филма не пожела стегнатото му и почти винаги голо до кръста тяло. Поуката, която филмът се опитва да даде на възбудените си почитателки е ясна – никога не се доверявайте на нежни мъже, които искат да им износите децата. Майчинските неволи и бащинските терзания на сем. Кълън-Суон ще преживеем през ноември, а дотогава изгледайте трейлъра поне 16+ пъти, за да попиете всеки негов художествено издържан кадър.

P.S. Нали не мислехте, че ще минем и без това: