She`s in the army now… run for your lives!

Време е за това, което поствам, когато по кината няма нищо, а именно – тъпи трейлъри. Днес филмът е от милитаристично-фантастично естество, правен е по детска бордова игра и в него участва РиЯна. Ако все още четете, значи сте мазохисти. Говоря за “Battleship” – новият филм на актьорът-превърнал-се-в-режисьор-защото-е-некадърен-актьор – Питър Бърг. Не знам защо изобщо го пускам това нещо, като се има предвид, че трябваше да пусна няколко комбинирани кадъра от “Трансформърс” и „Битка: ЛА”, защото точно кръстоска между тези два филма ни очаква догодина.

Историята на „Battleship” разказва за боен кораб /а Вие за какво очаквахте, по дяволите?/, който обикаля по американските морета, в търсене на нещо, което да взриви с току излъсканите си оръдия. Каквото и да си говорим, на американците също не им е лесно, така че не им завиждайте, защото САЩ може да са велики, когато инсценират асасинации на иракски пещерняци, но когато срещу им се изправи непозната извънземна сила, те се превръщат в безпомощни пинчерчета, които знаят повече да джафкат, отколкото да хапят.

Във филма участват неприятният ми Тайлър Кич /от който явно няма да се отърва, тъй като догодина излиза и „Джон Картър”, пак с негово участие/, Лиъм Нийсън в поредната си кратка роля, колкото да си плати сметката в MTEL, снажният скандинавец Александър Скарсгард и не на последно място /всъщност, точно на последно/ – кака РиЯна, която за щастие няма да пее, но за нещастие – няма и да умре. /hint: РиЯна не е показана в тийзъра, защото по време на снимките му е била на фризьор/ Както виждате, филмът ще набляга на силно патриотичния си реализъм – чернокожа и червенокоса певица в американската армия, биеща се с агресивни иноземци – какво повече му трябва на един nigga?