Онзи ден лийчна CAM версия на трейлъра на „Мисия Невъзможна 4”, но дублирана на френски и с варелно качество, така че Ви я спестих. Днес обаче няма, тъй като нещата вече са официални и трейлърът е пуснат в обръщение, за да може всеки един човек по света да види колко готин е Том Круз на 50 години.

„Мисия Невъзможна 4” отново събира Итън Хънт с екипа му от черноработници, но този път го изправя със заплаха, много по-голяма от Кейти Холмс – някакъв хулиганин е взривил Кремъл и сега Хънт ще обере пешкира, освен ако не докаже невинността си. За целта, отново трябва да се инфилтрират бази хоризонтално, да се виси върху сгради и да се тича и скача от разнообразни площадки. Не мога да повярвам, че актьор с ръста на Круз все още успява да мине за някакъв супер екшън герой, но явно магията на киното може да замазва не само възрастта, но и телесната височина. Щеше да е добре обаче докато Хънт се мотае из Русия да вземе да отскочи до нас и разследва кой оцвети с пъстроцветна боя паметника на Съветската армия, защото казусът е достоен за шпионски роман.

Самият трейлър ми се стори rather cartoonish, но това едва ли е изненада, като се има предвид, че е дело на режисьора на „Ratatouille”, „The Incredibles” и доста други анимирани епики – Брад Бърд. От актьорския състав си струва да се отбележи още Джеръми Ренър, който всички спрягат за сурогат на Круз в следващите продължения. Останалите са прекалено невзрачни, за да си хабя символите, така че вместо това ще Ви оставя да изгледате трейлъра и да прецените дали филмът ще боледува от синдрома на четвъртата серия или да. Приятно гледане.