Безспорно филмовите актьори са преследвани от славата си и в реалния живот. Често това им носи полови или финансови благини. Но понякога им носи телесни наранявания. Именно това е случаят с Шон Бийн, имал лошия късмет да участва в натуралистичен кръчмарски бой, в който обаче е бил заслужено пребит. И всичко заради някаква фльорца, с 30 години по-млада от него.

По данни на E! Online целият екшън се е провел пред един лондонски пъб, а централните действащи лица са били мистър Бийн, компаньонката му – бившата плейбойка Април Съмърс и неизвестен грубиян, който започнал да се подиграва на моделката за фотосесиите й по организъм. Воден от реномето си на голям пич, Бийн скочил на бой срещу неприятеля, без да прецени, че не се намира на снимачна площадка и не размахва реквизитен меч. Резултатът от целия епос се изразил в една сцепена вежда и една порезна рана по ръката. Втората се получила от врага, който явно е знаел достойнствата на Боромир и е побързал да си осигури оръжие – в случая някакво random счупено шише, което обаче явно е имало +1 точки атака срещу представители на рода Старк. За щастие, Шон се е разминал без опасност за живота, но същото не може да се каже за мъжката му гордост, която несъмнено е пострадала от този резил. Ако не друго, то поне се надявам, че г-ца Съмърс е облекчила болката впоследствие, облизвайки раните му, образно казано.

Ситуацията има логично обяснение, разбира се. Бийн е искал да се докаже като мъж пред плейбойката, очаквайки да получи креватно признание за героизЪма си, но както често става в тези случаи, е постигнал обратното – бил е пребит от някакъв махленски лигльо, който цял живот ще разказва на приятелите си за този подвиг. Бийн обаче е приел стоически раните и е отказал медицинска помощ /за да не се изложи допълнително/, като вместо това си е поръчал още пиене от бара, macho-style. Медиите побързаха да опишат случката по начин, който изкарва Бийн едва ли не героя на седмицата – благороден рицар, защитил честта на онеправдана девица. Само дето благородните рицари не ги кълцат по лондонските гьолища, а онеправданите девици не са с биографията на хефнърски мастии. Изводът от тази притча е, че актьорите също са хора и кървят, когато бъдат докоснати със счупено стъкло. Ще запомня тази информация в случай, че някога срещна Сет Роген на живо.