Какво, по дяволите, прави момиченцето от „Предизвестена смърт“ на тази снимка?

Продължавам да следя продънващата се кариера на Николай Клетков със засилен интерес. Но тъй като наскоро не се е чуло нищо за него, е време да обърнем поглед към следващия съмнителен член от семейството му – блудният син Уестън Кейдж. Честно казано, нямах идея, че Кейдж има толкова hideous син, а най-малкото ми дремеше, че пичът бил фронтмен на някаква умряла метъл банда, наречена Eyes of Noctum. Днес обаче, фамилната слава на сем. Копола застига и синовете, тъй като преди два дни съществото Уестън е било арестувано и пратено за психическа евалюация след публична свада. Крушата не пада по-далече от дървото, особено когато дървото се казва Кейдж.

Но нека проследим веригата на събитията, довели до този хулигански инцидент. Кейдж-младши е влязъл в някаква закусвалня с фитнес инструктора си и внезапно изпаднал в състояние на афект, тъй като инструкторът му забранил да яде определена храна от менюто. Уестън подивял и преминал в death metal фаза, атакувайки инструктора с неизрязаните си нокти. Ала тъй като говорим за син на Кейдж, който отгоре на всичко е goth, битката била логично загубена, а мускулите на инструктора му бързичко затиснали изнеженото тяло на Уестън. Естествено, не се разминало и без полиция, която делово предупредила, че ще използва тийзър, ако Кейдж продължи да дивее. Полицията определено е близо до обществото в САЩ – ако същата ситуация се беше повторила в България, последното нещо, което съответният celebrity нарушител щеше да види, щеше да е полицейската палка, насочени към челото му.

„My son, my son, what have ye done?“

Пред погледа на посетителите в закусвалнята, Кейдж е бил отведен в близката лудница за оценка, което е напълно резонна дестинация за всеки от семейството. Не знам на какво се дължи този фамилен cage rage, но явно се предава по наследство и Уестън е заразен от него. Сигурно помните, че подобен скандал имаше и Кейдж-старши, когато се скара с жена си и падна върху детето си. Сега, историята сякаш се повтаря, като основното действащо лице е отново със същото фамилно име. Богатите също плачат, е казал народът и е прав, защото ако аз имах толкова грозен син, щях да рева всеки божи ден. Особено ако и той си губеше времето с някаква ъндърграунд група, чиято музика се състои в грачене и викане на определени несвързани помежду си звуци.