Днес е денят на детето, но аз не го празнувам, защото не съм нито дете, нито педофил. Вместо това, прекарах деня си в търсене на голи celebrity снимки и почти попаднах на такива. Всъщност, попаднах на гол постер и то точно този на дългоочаквания от всички римейк „The Girl with the Dragon Tattoo“ на батко ви Дейвид Финчър.

Преди няколко дни онлайн плъзна CAM версия на R-rated трейлъра, но по обясними причини тя бе разкарана и сега в нета се мотае само цензурираното видео – без кръвта и нудизмите. Постерите също са два вида, като разликата е, че циците на първия не са блърнати. Още преди месеци Финчър каза, че иска Руни Мара да е гола за плаката и ето, че си е изпълнил обещанието, макар и гадното качество на снимката да разваля първоначалния кеф. Пиърсингът на зърната обаче си личи и като цяло гледката ще ми донесе приятни сънища довечера. Мизерията в цялата работа е, че Мара не е Номи Рапас и се съмнявам да повтори отличната й роля успешно, но пък поне го докарва на визия, а това също не е малко.


Пускам Ви и трейлъра /цензурирания, за жалост/, ако на планетата все още има някой несретник, който не го е гледал. Музиката отново е на Резнър/Рос, а самите кадри обещават адската атмсофера, така че очакванията са логично завишени. Добре е, че Финчър се връща към корените си и ще ни покаже брутален и мрачен трилър, както само той си знае.