Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шрайвър са решили да направят следващата логична стъпка за един брак, а именно – да преминат в перманентен open relationship, по-познат на простолюдието като „раздяла”. Мрачните новини са потвърдени от самата звездна двойка, която е споделила пред медиите, че са стигнали до това решение заедно. След 25 години брак и четири деца подир тях, новината се явява лек културен шок за мен, тъй като винаги съм издигал тяхната връзка в култ.

Нещо в погледите на тези „влюбени“ не ми харесва…

Бракуваните обясняват, че са стигнали до решението след много мислене и в момента живеят разделени, но продължават да се грижат за децата си. Като всяка холивудска двойка, и тази бе обречена на сепарация, но никога не предполагах, че това ще се случи точно в зората на завръщането на Арнолд в киното. Друг е въпросът, дали след края на губернаторския мандат на Шварца, Мария вече го счита за безполезен и иска да се отърве от него, докато е още млада /55 години/. Или просто Арнолд не е същият мускулест питон в леглото и мъжественият му орган е терминиран от възрастта. От друга страна, самата Мария може вече да е стигнала до критическата възраст и резонно да се е превърнала в нетърпима вещица на ръба на климактериума, което е писнало на горкия Арнолд и той е предпочел да й бие шута о време.

Каквито и да са причините, фактите са на лице. Фитнес двойката е разделена, макар и все още да не е ясно дали цялата тази история ще доведе до фактически развод или е просто публицистична каскада за печелене на внимание. Повече може да прочетете в статията на People.com