Продължавам на извънземна вълна – излезе втори и този път нецензуриран трейлър на „Пол“ /новият проект на комедийното дуо Пег & Фрост/, който излиза другия месец по кината в САЩ и може би никога – по кината в България.

Филмът ще разказва историята на две отрепки, които попадат на истински извънземен стопаджия с пиперлив език и неприятно озвучаване, дело на Сет Роген. Напълно логично и режисьорът е негов човек, а именно – Грег Мотола, работил по тийн простотията „Суперяки“. Интересното е, че кастът е избиран сякаш по двойки – не само водещите Саймън Пег и Ник Фрост от „Горещи Палки“, но и поддържащите Бил Хедър и Кристин Уиг от „Saturday Night Live“, и Джейсън Бейтмън и Джефри Тамбър от „Arrested Development“. И тъй като си имаме работа с „пришълец“, някак си е задължително участието на Сигорни Уийвър.

Самият Пол е палаво извънземно, което веднага бива погнато от правителствените служби, мечтаещи за поредната чуждоземна анална проба и ако телцето му не беше толкова обезкосмено, лесно щяхте да го объркате за Алф. Вместо това, визията му е приятно имитираща тази на Е.Т, което вероятно ще превърне филма в лека пародийка, особено на фона на логото Universal.