ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ТЕМАТА Е ЗА БАТКОВЦИ И КАКИЧКИ НАД 18 ГОДИНИ, ТАКА ЧЕ МАЛКИТЕ ДЕЦА МОГАТ ДА СЕ РАЗКАРАТ!!!

Освен награди за актьорско, режисьорско и всякакво абстрактно майсторство, Холивуд  раздава призове за много по-плътски и пошли нещица, и то вече от 12 години. Това са прочутите Anatomy Awards, разпределяни от популярния сайт са celebrity нудизми, а именно – Mr. Skin /ако не се сещате, това беше онзи сайт, който Сет Роген искаше да изплагиатства в „Knocked Up” – б.а./ Та, добрите хора от този прекрасен сайт за дванадесети пореден път предложиха за гласуване няколко от най-странните категории, чиято единствена връзка с киното е голотията, уловена в кадър. С други думи, това са награди, които се дават за най-добрите секс сцени, най-красивите голи актриси и най-кадърните softcore-та, маскирани като сериали. След активно гласуване от множество загубеняци, днес Mr. Skin оповести резултатите си и нека аз бъда единственият, който да ги представи на еректиралото Ви внимание.

Основните категориите са:

BEST BREASTS: Джесика Паре в „Джакузи – Машина на Времето”

BEST LESBIAN SCENE: Аманда Зайфрид и Джулиън Мур в „Клои”

BEST TV SHOW: равенство между „Спартак: Кръв и Пясък” и “Boardwalk Empire”

BEST BUTT (NUDE): Джесика Алба в “The Killer Inside Me”

BEST FULL FRONTAL: Ребека Крескоф в „Hung”

BEST NUDE OVER 40: Луси Лоулес в “Спартак”

BEST GROUP SEX SCENE: “Wild Things: Foresome”

PORNSTAR GONE MAINSTREAM: Саша Грей в “Антураж”

BEST NUDE OUTDOOR SCENE: Сара Бътлър от „I Spit on Your Grave”

MOST OUTRAGEOUS NUDE SCENE: Шарлот Гейнсбург в „Антихрист”

NUDE IN 6 DECADES: Хелън Мирън

Останалите категории /някои от които адски абсурдни като например Best Glowing Boobs/ и печелившите в тях може да прегледате ето ТУК, ако все още имате мерак, разбира се. Както виждате, хората са помислили за всичко, така че ако някога сте си мислели похотливи неща като: „Ей тази секс сцена заслужава награда!” или „Копеле, тази мадама има златни цици!” то нищо чудно и да сте били прави. Отделен въпрос е как ще реагират самите звезди на новината, особено баба Хелън Мирън и другата баба Джейми Лий Къртис /която спечели награда за цялостни постижения в голите сцени/, но в подобни случаи човек трябва да гледа самоиронично на себе си, най-вече ако не блести с нищо друго в Холивуд, освен с гръдните или гъзните си форми.

Интересно е как шоута като „Спартак” и „Boardwalk Empire” са постигнали равенство, като се има предвид, че софт-порното в първия преобладава значително, но все пак вторият е на ХБО, а ХБО са са редовни победители в подобни класации. В тази връзка подкрепям напълно избора за най-добра лесбо-сцена, защото недоразумението „Клои” ще се запомни единствено с нея, но пък от друга страна недоумявам как Саша Грей се е добрала до награда за това, че игра себе си а.к.а. превзета куроядка в „Антураж”. Това обаче са дребни кахъри, за които на никой не му дреме, така че ги подминавам.

И така, честито на разгонените печеливши, а на останалите пожелавам по-перверзни превъплъщения, за да заслужат тази „престижна” награда догодина.