Преди…                                      Сега…

Още една новина, която се струва да се отбележи с днешна дата. Най-големият политик сред културистите и най-мускулестият бабаит сред политиците е взел официалното си решение да се завърне в дебрите на киното, след края на губернаторския му мандат. Едно време той сам ни увери, че „he`ll be back” и явно сега е на път да изпълни обещанието си.

Новината не е слух, защото е публикувана лично от Шварца в Twitter профила му, където явно е мегданът за ексклузивните събития в шоубизнеса. Ето какво е написал едрият австриец там: „Страхотни новини. Приятелите ми от CAA ме молят от седем години да започна да преглеждам оферти за роли и днес им дадох зелена светлина.“ Явно съвсем скоро ще се насладим на дългоочакваното завръщане на Командо и това е новина, която гарантирано би възбудила анаболените умове на феновете, но освен първоначалната екзалтация има и още един фактор, който трябва да предвидим.

Колкото и иконичен да е Шварценегер, той вече е достатъчно възрастен и всяко негово появяване в кадър има реална опасност да деградира, а не глорифицира кариерата му до момента. За пример давам краткото му камео в „Непобедимите„, където само за няколко секунди и още по-малко реплики Шварценегер ми пропадна в очите повече от Сталоун и Уилис взети заедно. Има един момент във филмографията на даден актьор, в който човек трябва да се оттегли, докато още не е станал прекалено смешен и бате Арнолд отдавна е преминал тази граница. Седемте години в политиката не са му се отразили особено позитивно и на никой няма да му е приятно да види някогашния си идол да се излага точно на стари години  Естествено, това са само мои мрачни предчувствия, така че ще се радвам, ако бъдещето ме опровергае. В последните слухове по темата бе загатнато, че Арнолд е особено заинтересован от един сценарий за WWII, което пък ще доста интересно за гледане, особено с терминатор в главната роля.

Без повече приказки Ви оставям да се насладите на новината с това хумористично клипче, което да Ви припомни каква наслада за ушните миди е един качествен австрийски акцент.