Първото рекламно видео на „Sucker Punch“ биде изтървано в интернет пространството по същото време, в което зъбатите и очилати фенчета се събираха на орди и атакуваха мероприятието Comic Con преди няколко месеца. Тогава, бъдещото творение на на единствения човек, който злоупотребява със slow motion-а дори повече от Майкъл Бей, а именно – Захари Снайдер, ми се стори почти нереално с цялата тази визуална бижутерия, която ни се изсипа под формата на атрактивни какички, скачащи върху роботи и биещи се със самурайски мечове.

Днес, Ви представям новия, по-дълъг и по-описателен, трейлър на нетрадиционния сай-фай адвенчър, който излиза през март догодина. Нещата все още не са се променили, което в случая съвсем не е лоша новина – трейлърът показва цялата феерия от красота и пищност, която филмът ще представлява на голям екран, а визуалната естетика определено ще е издигната в култ. Но това е Снайдер, все пак – той винаги обича да изпипва филмите по собствените си естетически стандарти, които са идентични с тези на хомосексуален фризьор. Мадамите отново са колоритни, сръчни и агресивно сексуални, но това е някак си обяснимо, като се има предвид, че половината филм ще се развива в дълбоко прегърбеното съзнание на главната героиня, която има нелеката мисия да избяга от селската лудница.

А сега Ви оставям на същинския трейлър, който – също както и преди – разчита на Led Zeppelin, за да покаже колко е OMG култов.

Още по темата:

Постери от „Sucker Punch“

Дебютен трейлър на „Sucker Punch“