Comic Con най-после приключва, което означава, че нърдовете от цял свят трябва да започнат да си стягат багажа и да се приберат в гаражите/мазетата на родителите си. Но преди това историческо събитие да остане в аналите на киното, нека Ви покажа какви хора всъщност го посещават. Вчера бях иритиран от факта, че не съм поканен от организаторите. Днес вече не съм. Особено след като видях тези фотоси на фенове, които са имали неистовата нужда да се облекат в костюмите на любимите си герои и самите те да станат център на вниманието, поне за две минути. Добрата новина е, че са получили медийния интерес, за който са мечтаели. Лошата е – че са станали за смях на целия интернет, защото са решили да се направят на оригинални на единственото място, на което да си оригинален не е добра идея. Разгледайте спиращите дъха кадри в мълчание и помнете, че изкуството иска жертви. В случая ги е получило.

Ето две пехливанчета, на които с удоволствие бих подарил по един „Ш*т в ГЪЗА“. Буквално.

Тази се прави на Мила Йовович от „Петият Елемент“ и дотолкова си вярва, че прилича на нея, че показва пропуска си, за да докаже, че всъщност не е тя.

Ето снимка, заради която си струва да те помислят за гийк. Особено, ако Вие сте тези, които ще й помогнат да си свали костюма после.

Политически коректен Ангел.

Тази се радва на костюма си от „Как да си Тренираш Дракон“. Аз лично не виждам защо. Всъщност, повече бих се радвал, ако беше без него.

Ако след тази снимка получите суицидни помисли, не се притеснявайте – това е напълно нормална реакция при подобна гротеска.

Практичен азиатец, който е решил, че един картонен кашон и малко креативност, са му напълно достатъчни, за да си изяде боя някъде.