Тази седмица сме на вълна „Здрач“, така че е напълно нормално да продължим новините в тази насока, поне докато сексуалният ентусиазъм на фенките не заглъхне неизбежно в следващите дни. Сега е ред на пълнометражната пародия на поредицата за вампири, кучета и кучки, кръстена с не особено оригиналното, но иначе тъпо заглавие: „Vampires Suck“.

Не знам дали е целесъобразно да се прави пародия на филми, които сами по себе си са си пародия, но явно Арън Зелцър /креаторът на всички пародии с думата „movie“ вътре – „Scary Movie“, „Date Movie“, „Epic Movie“ и т.н./ е решил, че има от какво да издои пари, поради което е сътворил поредния си ироничен, саркастичен и откровено просташки опит да разсмее публиката, ебавайки се с нещо, което милиони хора по света боготворят.

Както можете и да очаквате, хуморът на филма ще бъде евтин и изтъркан, но няма как да не се усмихнете леко поне на някои от сцените в трейлъра – особено тези, които са уловили смехотворните аспекти на сагата, като например това защо Джейкъб постоянно ходи гол до кръста и какво ще стане ако на едно място се съберат фенка на „team Jacob“ и фенка на „team Edward“ и едната от тях носи лопата.