След публичния линч на Мегън Фокс, оркестриран чрез зрелищното й изритване от франчайза, който я направи известна,  а и след доста злокачественото пропадане на последния й филм – „Джона Хекс“ в американския боксофис, на чернокосата шаврантия отчаяно й трябва нещо, което да я върне по кориците на не-жълтите списания. И тъй като Фокс очевидно няма как да блесне с пъргавия си ум, нито с таланта си на „актриса“, тя е решила да направи следващото най-добро нещо – да използва това, което има в излишък – атракцията си към женския пол. FOX са взели интервю от Фокс /хм, това прозвуча странно/, в което младата трансформаторка е изявила убеденото си желание да участва в евентуалната адаптация на не особено известния комикс „Gen 13„, в която мечтата й е да играе бисексуална индианка. Ето и какви са мотивите й:

„Не искам хората да протестират, но бих искала да играя ролята на Сара Рейнмейкър в „Gen 13″, ако някога бъде направен подобен филм. Тя е от индиански произход, а аз имам част от тяхната кръв в себе си. Ще бъде малко неестествено, но щом Джейк Джиленхол може да играе Принца на Персия, значи и аз ще се справя.“

Фокс отново се справя особено трудно с мисленето и говоренето едновременно, но няма как да й се отрече, че е права в последното изречение. А самата героиня, която желае да презентира – Рейнмейкър – не е чак толкова различна визуално от самата Мегън, освен може би в гръдната обиколка, но там нещата могат да се коригират съвсем лесно. Другата видима разлика е, че Рейнмейкър е от племето „апачи“, а Фокс – от „лапачи“, ако ми простите този а-феминистичен опит за хумор. Това обаче, което Фокс пропуска да отбележи в цитата е, че героинята й е бисексуална, а това е нещо, което холивудската палавница отдавна упражнява свободно, така че ако не друго, поне ще се чувства на своя територия, особено ако има наличие на любовни сцени. Аз лично не вярвам, че подобен филм ще бъде създаден някога, но нищо не пречи на Фокс да си предлага задника наляво-надясно, докато все още е затоплен от медийните прожектори.