Днес е траурен ден за всички почитатели на силиконовия курвенски манталитет, защото чернокосата курабийка Мегън Фокс напусна официално франчайза на Майкъл Бей. Официалните позиции са съответно: от „Парамаунт“, че искат да подкарат трикуъла в ново направление /търсейки в момента аналог от модните подиуми, забележете…/, а от страна на Фокс – че тя всъщност не е изритана и доброволно е напуснала продължението, пожелавайки му всичко най-добро.

Мегън смята да търси късмет във филмови жанрове, в които няма да се изисква да говори чак толкова, защото устата й ще е пълна с други работи.

Ние разбира се, не пасем четирилистни детелини и знаем, че този акт на насилие над softcore красавицата е продиктуван от нейната пооправена от пластичната хирургия уста /когато тя всъщност се нуждае от мозъчна трансплантация/, която преди месеци се отвори и от нея изтече порой от неприятни истини по адрес на Майкъл Бей. Обвиненията й варираха от момичешко цупене и фръцкане, до директни псувни от рода на това, че той е хер Хитлер на Холивуд, който потъпква актьорския талант. За какъв талант точно можем да говорим при Мегън е интересен въпрос, но тази луда кучка поне успя да генерира медиен интерес и около друго, освен циците си. А както казват мъдреците от Форплей, и лошата реклама е реклама.