Майкъл Бей обича да пелтечи празни приказки, особено ако смята че по този начин ще буустне авторитета на бъдещият си филм за роботизираните играчки, който никой не чака с интерес, включително и голяма част от каста му. Въпреки това обаче, Бей е надъхан да измие петното от досието си, поради което е постнал малко подробно инфо за предстоящите снимки на детския сай-фай в супер злокачествения си его-сайт. Новините накратко: третата серия на Трансформаторите ще се развива на множество екзотични локации като Тексас, Африка, Москва и Китай, което означава че екипа на филма отново ще има безплатната чест да си направи туристическа екскурзия по света за 80 дни. Сред актьорите, които и без това бяха прекалено много, са добавени още две имена, които да балансират завишеното детско присъствие и това са Франсис МакДормънд и Джон Малкович. Какви са ролите им още не е ясно, но като се има предвид на какво бе превърнат Джон Тортуро, то за Малкович имам само лоши очаквания.

Допълнителен минус ще бъде присъствието на азиатското пигмейче Кен Джеонг, което помним от комедията „Последният Ергенски Запой“, в който се криеше в багажника на една кола, а след това излезе и започна да въздава справедливост по гол гъз. Феновете на играчките обаче също ще имат повод за радостни възгласи, защото според Бей в третия филм е измислен още един автобот, който в случая ще бъде изигран от Ferrari 458 Italia или казано с други думи – „Трансформърс 3“ отново ще рекламира артикули, които никой от зрителите му няма да може да си купи, по простата причина че колицата струва 170 000 ойро. Автомобилът обаче изобщо не е лош и само заради него си струваше писането на тази новина. Вижте малко шотове на това качествено МПС и очаквайте да го видите с крайници и боботещ глас на голям екран през 2012, защото снимките започват след един месец, а Мегън Фокс очаква включване.

Ето и едно динамично test drive клипче на Ферарито, което може да прегледате, ако имате мерак. Аз лично започвам да пестя пари от банички и смея да заявя, че ако бъде консистентен, ще си купя тази кола към 2029 година.