Капитан Америка вече си има име и то е Крис Евънс. Миналата седмица ролята на националния супергерой на САЩ бе предложена на красивия младенец Евънс, но едва вчера той официално е потвърдил участието си в комиксовата суперпродукция. Не знам на кого му пука за това, но вече започнах да пиша новината, така че вече е късно да се отказвам. Крис-чо най-вероятно Ви е познат като живата факла от бозата „Фантастичната Четворка“ или като един от скучните астронавти в „Sunshine“ на Йордан Бойл. Публиката бе свикнала да го вижда в доста по-комедийна светлина, но пък мъжественото му излъчване на Келвин Клайн материал със сигурност ще му помогне за филма, при условие че Капитан Америка е ултимативното рекламно момченце за агитационни постери.

Крис Евънс се радва на специалните ефекти от „Фантастичната четворка“ с дясната ръка, докато с лявата чеше срамните си буби.

Лично аз не разбирам особено от мъжка красота, защото за разлика от потребителите на shadowdance.bg все още пазя хетеросексуалността в себе си, но не мога да не призная, че изборът на Евънс е много по-адекватен от останалите спрягани имена, които се обсъждаха доскоро, между които и примитивния дългуч Джон Красински /“Офисът“/. Във филма, който ще се вика „Captain America: The First Avenger“, Евънс ще играе ролята на Стив Роджърс, който през Втората световна война решава да се подложи на генетични експерименти от правителството, с цел създаването на свръх-войници. Явно експериментът е успешен, защото Роджърс става супергерой, облечен в сини гащи и боравещ с пистолет и щит /неочаквано добра комбинация/, с които наритва известен брой нацистки гъзове. Дали заглавието ще има успех, ще разберем тепърва, но като се има предвид, че зад него стои мощната десница на Marvel, то очевидно ни очакват поне две продължения по темата. Засега, се наслаждавайте на лицеприятната мутра на Евънс, защото във филма ще е с маска и няма да може да виждате божествените му скули толкова ясно.