Нацисткият уестърн на Куентин Тарантино „Гадни КопИлета“ отдавна отмина по екраните, но споменът за него остава ярък не само във феновете на изродения ум на режисьора му, но и на почитателите на качествената кървава сатира. Малко от Вас обаче знаят, че за промотирането на филма са били събрани дванадесет от най-видните художници, на които им е била дадена възможност да покажат своята гледна точка за постер на филма.

Резултатите са доста противоречиви, но и също така – завладяващи. Хората са направили няколко алтернативни постера, които – по обясними причини – не са били пускани с филма по кината, но за сметка на това сега ще имате възможността да ги прегледате лично. Да, те са видимо нестандартни и доста по-психарски, отколкото на братята американци би им се понравило, но пък стилът им е особено адекватен и служат точно за каквото са направени – за надъхване и пропаганда. Също така са и открито нецензурирани, защото са препълнени с обилно количесто карантии и кървавица, което едва ли ще ги направи приятни за окото, закачени в нечия всекидневна, така че не ги гледайте, ако сте с по-лабина психика.
По-долу съм Ви приготвил само няколко от постерите, а за пълната галерия, може да посетите ето този сайт. Приятно гледане!