Днес е добър ден за киноиндустрията в САЩ, защото научих новина, свързана с римейк, който всъщност наистина очаквам с интерес. Това е новата версия на „Хицщници„, която Бобчо Родригез ще продуцира /за щастие/, а Нимрод Антал ще режисира /за нещастие/. След като всички предварителни слухове бяха потвърдени, екипът на филма ще се заема с фактическото заснемане, което пък се очаква да стане съвсем скоро. В интервю с Moviehall спецът по визуалните ефекти Хауърд Бъргър е казал две-три приказки по повод на планираната за лятото на догодина лента.
„Днес видях няколко снимки и те изглеждат абсолютно фантастично!“, казва Бъргър по повод на дизайна на новите хищнически същества. А той би трябвало да разбира от това, защото все пак се е учил от факира Стан Уинстън и е работил по първия „Хищник“ и по „Пришълците“ на Камерън.

pred
Бъргър е добавил също, че в момента проекта е в пре-продукция, а дизайнът на хищниците ще следва този на оригиналния филм, защото е бил най-сполучлив. Бъргър допълва, че е особено доволен от това и ще направи всичко възможно да направи извънземните ловци така, както ги е проектирал покойния вече Стан Уинстън.
„Те изглеждат наистина страхотно. Има много готини Хищници във филма, и всички ще са много доволни, че сме останали верни на дизайна на Стан Уинстън.“
Е, аз определено ще съм доволен, защото първият „Хищник“ си е чисто и просто неоспорима класика, така че колкото повече се опитват да се приближат до неговата атмосфера, толкова по-добре.

Още по темата:

Родригес няма да режисира „Хищници“

Снимките на „Хищници“ започват другия месец