Безмислените продължения на слаби сериали явно са на мода това лято, защото след новините за „Подземен свят“, „Мисията: Невъзможна“, „Заразно Зло“ и прочее, сега на конвейра е турен и още един израстък, а именно – „Върколакът“. Да, въпреки че „X-Men Origins: Wolverine“ не се оказа от най-кадърните филми, които сте гледали напоследък и не показа с нищо, че е правен за психически стабилни възрастни, самият му герой Хю Джакман е потвърдил, че ще се прави сикуъл на изпълненото му с адреналин ежедневие.

wolverine-marvel-huge-jackmanДжакман обича да позира пред камерата, когато не носи копринени панталони и не участва в мюзикъли.

Тази потресаваща новина е споделил възбуденият Джакман, след като е получил награда на „Teen Choise Awards“, като е допълнил че: „Ще се насочим към Япония и започваме да развиваме историята там. В момента правим първите стъпки…“ Да, Япония е добър алтернативен вариант, в който Върколакът да изпъкне. Там има много мръвка за избиване, а всички знаем, че азиатците обожават всеки тъп филм по комикс, така че решението е напълно оправдано. След като посрами канадските гори в миналата серия, сега Джакман ще овапца и японските оризища, а нищо чудно и да прасне един бродуейски степ на рибния пазар.

Другото интересно е, че за новия филм евентуално ще бъде вербуван комиксионерът Франк Милър, който оптимизира персонажа на Върколака през 80-те години на миналия век, карайки го да се бие с нинджи и други дреболии. Ако визионерът се навие да участва, то ни очаква един доста по-различен и адулт Wolverine, което предполагам неминуемо ще повлияе на смехотворния му PG-13 рейтинг. Да видим…