Има хора, които не знаят кога да спрат, а има и по-зле от тях – хора, които не знаят кога да си пръснат черепа. Нашият общ приятел и визионер Уве Бол е представител на втория тип –  на хората, които осъзнават колко са зле, но продължават да се опитват да покажат нещо повече, което пък неминуемо ги води до тоалетни преживявания.

BollУве Бол има крещяща нужда от перманентна хоспитализация.

И сега, след битовия успех на „Postal“ /като под „успех“ имам предвид единствено факта, че филмът едва премина „увебол“ границата от 4/10 в imdb/, немският директор е решил да зарадва публиката с още едно изпражнение-заснето-на-лента. Става въпрос за новия му екшън „Rampage“, който предвещава да бъде симиларен по сюжет, но с повече кръв, ненужно насилие и брутална действителност. В бъдещата продукция Уве ще ни обрисува идиличния живот на един лузър с враждебност към заобикалящия го свят, който получава гениалната мисъл да си направи собственоръчно боен костюм от „Кевлар“ и да се въоръжи да зъби, след което да излезе и да започне да застрелва всеки пешеходец, който се изправи на пътя му. Общо взето, сюжетът ще се изчерпва с това. Много героична агресия, манифестирана под формата на множество невинни трупове. Да не говорим, че още от „Postal“ Уве обича детската кончина, така че би трябвало да се нагледаме на обемиста купчина малолетна смъртност.

Вижте трейлъра на филма и преценете сами за какво ще става въпрос. Като гледам, екшън сцените са леко оптимизирани в сравнение с по-предишните му опити, но Уве винаги ще си остане Бол, така че дори да борави и с 200 милиона бюджет, крайният продукт отново ще бъде третостепенна немска пръдня. Филмът няма премиерна дата засега, защото все още се обсъжда дали изобщо да бъде пуснат по кината. Ако имаме късмет, ще си останем само с трейлъра.