Винаги съм знаел, че „Новолуние“ ще е тъп. Отдавна очаквах, че промотирането на този ужасяващ тийнейджърски сикуъл ще доведе до обратен огън и ще го запрати в кофата с киселото зеле. Но това, което никой не вярваше, е че точно на най-мащабното изложение в света на нърдска любов – Comic Con – рекламната кампания на филма ще се състои с пускането на психологически неадекватни и кинематографично несъвместими шотове на семейна лудост.

_1248318728

Вижте панорамните снимки и преценете сами за какво става въпрос. Аз не съм чел детската книжка на Стефани Мейър и може би затова не мога да усетя тръпката на логиката тук. На първата снимка имаме един обезумял блондин, който едва е удържан да не се засили към първия гей бар, който попадне по пътя му. На втората имаме странна сцена на гробовно мълчание и сексуално напрежениие, което може да бъде разрязано с вилица.

_1248318752

Ако някой иска повече инфо, може спокойно да посети сайта на филма За останалите – нека тези снимки служат като предупреждение за това какво Ви очаква по кината този ноември.