Според поредното нечовешко статистическо проучване сред домашните нърдове на Америка, драматичният екшън сериал „24“ се нарежда на първо място като най-пристрастяващият ТВ сериал на всички времена.
Поредицата за убер агента Джак Бауър, който мисли бързо, действа смело и умира трудно, се нарежда под номер 1, изпреварвайки други по-достойни заглавия от него, като например „Изгубени“.

168Джак Бауър показва на кое място трябва да е сериалът според него.

Шоуто, в което Кийфър Съдърленд рибуутна заспалата си кариера и го направи отново популярно име в Холивуд, започна да тече от 2001 година и до момента няма кой да го спре, макар че вече всеки сезон мирише на леш, малко повече от предишния. Да не говорим, че всичко вече се повтаря по Х брой пъти, но винаги точно за 24 часа. Явно за американците е доста лесно да се пристрастят към нещо, което цикли в един коловоз вече 8 години.
Ето и разпределението на вотовете, според проучването на LOVEFiLM.com.

1. 24 – 19 %
2. Lost – 17 %
3. Friends – 10 %
4. Heroes – 9 %
5. The Wire – 7 %
6. Doctor Who – 6 %
7. CSI – 5 %
8. Prison Break – 4 %
9. The Sopranos – 3 %
10. Sex and the City – 2 %

За последните три места деградацията е логична, но не виждам кой Бог е турил „Герои“ под №4, изпреварвайки дори „CSI“. Да не говорим, че „Приятели“ не се излъчва от почти 5 години, но все още е в ТОП3, което показва че тъпотата на американците не е просто поредната градска легенда.