Време е за една почти трагична новина за недораслите момиченца с лицеви пъпки, по-големи от гръдните им такива. Звездата на мащабната подигравка с вампири „Здрач“ Боби Патинсън е бил блъснат от кола, докато е бягал от озверяла тълпа възбудени фенки.

robert_pattison_shirtless_3Не знам за Вас, но лично аз също бих искал да блъсна това нещо, ако го видя на улицата.

Повярвайте, приятели, това не е шега, а научно доказан факт, който се потвърди от RadarOnline.com. Според данните, Патинсън е бил в Ню Йорк в четвъртък, снимайки новия си филм „Remember Me“, когато изведнъж ято от озверели тийнейджърки започнали да го преследват по улиците. Опитвайки се да избяга от тълпата, Патисън е бил видян да тича в неизвестна посока в Манхатан, когато на едно от кръстовищата е бил ударен леко от таксиметрова кола. Шофьорът на таксито веднага е излязъл, за да окаже помощ на звездата /уста в уста?/, но за щастие се оказало, че филмовият вампир е невредим. Въпреки това, шофьорът показал адекватен нюйоркси нрав и се развикал на ученичките-преследвачки: „Видяхте ли какво направихте? За малко да го убиете!“
Според говорител на компанията обаче, драмата е силно преувеличена, а снимките на филма продължават по график. Явно няма друга опасност за скъпоценния живот на Патинсън… поне засега.