Търкалящата се бъчвичка сланина и обявен от феновете на MTV за „актьор“ Джак Блек е прихванал мистериозен вирус, който го принуждава да повръща и дриска по цял ден. Не, това не е шега, нито пък си мислете, че преувеличавам, защото човечецът ми е противен. Новината е потвърдена от самия него, който от една седмица вече е на домашно лечение и не смее да излезе от вкъщи.
Блек няма идея откъде е хванал вируса, но според собствените му думи, положението никак не е розово, а по-скоро „кафяво“. Неуспелият комик твърди дори, че е вярвал, че умира. По негови думи:  „Миналия уикенд мислех, че съм свършен. Никога не съм хващал подобен вирус, от който всичко ти излиза през всички посоки. Няма да навлизам в гнусни детайли, но положението беше като експлозия. Няколко едновременни експлозии…“ Мисля че този цитат няма нужда от коментар. Явно ситуацията в къщата му не е особено чистопълтна, особено като се има предвид, че идолът на тъпите американци не е от най-слаботелесните и това, което ще излезе от него, също определено няма да е в малки размери.

jack-black-diaryДжак Блек е преглеждан от личния си лекар.

Блек обаче е ужасен, че може да зарази жена си и двете си малки деца, като се оплаква, че след всяка негова „експлозия“ трябва да си мие ръцете, за да не предаде заразата на синовете си, което пък по негови думи превръща ежедневието му в „постоянна борба за чистота“.
Най-посрамващия инцидент за пълнобузестото актьорче обаче се получил, когато у дома му дошъл лекар, който поискал да му вземе проба от урина. Измореният от отделяне на секрети Блек му дал проба за изследване, която лекарят запечатал с думите: „Познавам те“. Блек признава, че точно в този момент се почувствал много уязвим, че е известен.