Лично аз не знаех това и новината удари дори мен с мокър парцал по киноманското чело, но е факт – Дакота Фанинг участвала в „Новолуние“ и то в ролята на вампирката Джейн. Никога не съм подозирал, че ще намеря все по-нови причини да не чакам с нетърпение новия инсталмент на вампирската сага за непълнолетни кретени „Здрач“, но ето че деградацията на проекта се разкрива пред мен поетапно, като подреждането на пъзел за първокласници.
Някой болен фен с папарашки обсесии или може би просто поредния манияк по малолетни звезди, е направил тази качествена снимка на малката артистка по време на снимките на втория филм.

_1244247864
Изкуствено захилената Фанинг изглежда като достатъчно друсана с курабийки, за да не осъзнава последствията от настоящата си роля. Освен това смехотворната детска рокличка, с която е оборудвана едва ли предполага, че филмът ще спечели наградата на MTV за костюми догодина. На фона на последните полуголи мъжки снимки на върколаци, с които филмът се промотира, тази поне загатва, че ще има и някакво по-осезаемо женско участие, макар и на момиченце с предучилищна менталност.