Очевидно е, че самообявилият се за режисьор МакДжи е противен човечец, виновен за опропастяването на множество филми, включително и мозъчната смърт на последната му травестия – „Терминатор: Спасение„. Това обаче явно е мнение не само на обидените зрители, но и на някои от актьорите, които са се изцапали във филмите му.

В интервю пред The Gardian, позастарелият комик Бил Мъри признава гордо, че собственоръчно е напляскал МакДжи по време на снимките на „Ангелите на Чарли“. По принцип Мъри ми е леко антипатичен, но този му акт на вендета, го издига над нивото на холивудските гъзолизци. Браво, Бил!

Bill-Murray-Photograph-C11796740А Ти… преби ли вече МакДжи?

Другото по-срамно е, че самия МакДжи споделя съвсем открито и без свян, че: „Не си спомням да съм правил филм, по време на снимането на който да не се е стигало до физическа саморазправа.“ Това като някаква реклама ли трябваше да прозвучи от неговите уста, не ми е ясно.

Факт е обаче, че МакДжи има неприятния навик да изнервя обстановката и хората около себе си. Пример за това е терминаторския аутбърст на Крисчън Бейл по време на снимките на филма /може да преслушате адската комбинация от неприкрит гняв и качествена дикция ето тук/. Явно МакДжи е успял да изнерви дори единствената си звезда в продукциято и то без особени усилия. И тъй като един възрастен комик може да насини обилно режисьора, представям си какво щеше да стане с него, ако го беше награбил гимнастикът Бейл. Евентуално сега единият щеше да почива в мир, а другият –  на топло.

За нас обаче остава само да се радваме, че хейтът ни срещу калпавия творец не е индивидуален и най-вече – да се надяваме, че все пак ще се намери някой герой, който спешно да ни лиши от присъствието му на голям екран.