Призовавам по-чувствителните натури от Вас да примижат поглед, защото тази новина ще постави лабилността Ви на изпитание. Фактът обаче е налице – престарялата легенда от златните години на Холивуд – Ник Нолти и екстравагантното чудо на гениталната неориентираност Мерлин Менсън, ще се снимат заедно в общ проект…

Менсън все още се опитва да разбере от кой пол е.

Ако все още сте в кондиция, ще Ви засипя с още малко инфо. Филмът ще се нарича „King Shot“ и ще се взема на сериозно под формата на „метафизичен спагети-усетрън“(?!) Друго интересно е и интернационалната същност на продукцията, която може да завърти главата дори на доктор по география – ще се снима в Испания, ще бъде финансирана от Италия, а режисьорът ще е от Чили. Не знам какво е мислил г-н Нолти докато е чел сценария, и дали изобщо го е чел, но се съмнявам да изглежда на мястото си в подобен филм.

Проектът е предвиден да започне снимките си през октомври, като още по-голяма тежест придава и факта, че режисьорът Alejandro Jodorowsky не е снимал филм от 20 години. Дали чилиецът все още помни какво е да врещиш с мегафон по екипа си и дали знае в какво се е забъркал, каствайки хуманоидната развалина Мерлин Менсън, ще разберем евентуално догодина.