Едва ли има някой, който още да не е чул за експерименталиста в областта на натуралната кино-простащина Саша Барън Коен, особено след епичната гавра с масовия американски зрител от 2006 г. – „Борат“. Доста от Вас обаче не знаят, че Борат бе само един от трите персонажа, които Коен манифестираше в MTV скечовете си. Вторият от тях бе Али Джи, който бе удостоен със собствен пълнометражен филм от 2001, а сега – през лятото на 2009 с екранизация ще се сдобие и третия урод – палавия Бруно. Кой е Бруно, ще попитате Вие. Бруно е австрийски модел, който по стечение на обстоятелствата е и супергей.

bruno_1Афроамериканчето гледа притеснено, защото не знае какво ще стори с него Бруно след фотосесията.

Филмът ще бъде представен с псевдо-документалния стил на заснемане, познат от „Борат“, с множество интервюта, шекспирови монолози и нежни чупки на китките. „Бруно“ обещава да обърне представите ни за съвременните модни подиуми и да изобличи пошлостта и простодушието на елитните модели. Доколко ще успее, ще разберем на 10.07.

А сега, нека избягаме за момент от скуката и хвърлим едно око на Red Band трейлъра на филма, който както може да се очаква, е препълнен анти-цензура. Ще Ви оставя удоволствието да го изгледате на спокойствие, но имайте предвид, че някои от сцените в него не се препоръчват на психически нестабилни люде.