Всички 14-годишни момиченца и 15-годишни педалчета вече могат да сучат спокойно – потвърдено е, че любимата на всички умствено изостанали романтици сага „Здрач“, ще бъде филмирана изцяло т.е. всичките 4 малоумни книги. За момента имахме съмнителната чест да се насладим само на първия филм, който докара някои хора до преждевременен инфаркт. Тази есен ще ни изнасили и втората книга /“Новолуние„/, която би трябвало да излезе по кината в края на ноември.

Както може би не искате да си спомняте, в първото фликче се разказваше за семейство от добрички вампири, които се опитват да живеят сред простолюдието, пазейки се от конкурентната раса на вълкоподобните индианци. В този утопичен бит се навира младата шаврантия Кристен Стюарт, която за около 5 минути се влюбва в младия и прекомерно гримиран вампир Патинсън, което пък поражда катаклизмични последици за цялото не-мъртво съсловие.

The Twilight Saga: New Moon

Доста екзалтирани тийнчета бяха възроптали в респонс на плъзналите слухове, че последните два филма няма да излязат на бял свят, защото първият е нямал необходимия касов успех. Това естествено е нормален резултат за клозетната арома, която ни сервираха културният вампир Робърт Патинсън и отнесената Кристен Стюърт. Сега обаче, феновете изпаднаха в душевен оргазъм, при потвърдената от самия Патинсън новина, че и четирите книги ще бъдат филмирани със сигурност.

Третият филм ще се вика „Затъмнение“ и началото на снимките му са предвидени за този октомври. Последната част ще носи още по-романтичното наименование „Breaking Dawn“ (което е по-подходящо за душевно разсъбличане на Трир), и ще затвори ужасяващия кръг на авторската неадекватност и липса на актьорски талант.

Поздравявам с новината нежните мъже и мъжествени жени от литературния кръг shadowdance.